Hvordan blokkere en person på Facebook?

Leter du etter en passende og effektiv plattform for sosiale nettverk som vil kunne gi deg ulike typer verktøy og fasiliteter? Hvis svaret er ja, bør du lære mer om Facebook så snart som mulig.

Det er en type programvare som du vil kunne bruke til en rekke oppgaver og aktiviteter siden det er betydelig flerbruks. Denne faktoren er en av hovedårsakene til at Facebook ble et multinasjonalt selskap med årene. Som et resultat bør du huske på å finne ut hvordan verktøyene fungerer ved hjelp av Facebook støtte teamet så snart du får tid.

Uansett hvem du prøver å kontakte eller snakke med, vil denne applikasjonen la deg gjøre det innen få minutter. Ikke bare det, men det lar deg også holde kontakten med venner, familie og bekjente uten problemer. Alle disse elementene vil gjøre det praktisk for deg å få de mest nødvendige resultatene samtidig som du reduserer sannsynligheten for fremtidige hindringer med stor margin.

Går du gjennom en vanskelig tid med å prøve å finne ut hvordan en sosial media applikasjon som Facebook fungerer siden dette er første gang du laster den ned? Hvis svaret ditt er ja, er det beste du kan gjøre å kontakte Facebook tekniske støtteteam og be dem veilede deg deretter.

De er tilgjengelige via tekstmeldinger, samtaler, e-poster og live chat, så det vil være betydelig enkelt for deg å nå dem i løpet av få minutter. I tillegg til disse er det noen få trinn du kan følge hvis du ønsker å blokkere en person på Facebook. La oss nå ta en detaljert titt på dem for en bedre forståelse:

1. Det første du må gjøre er å åpne Facebook-programvaren på enheten din og logge på profilen din

2. Når hovedvinduet åpnes på skjermen, gå til søkefeltet og se etter profilen du ønsker å blokkere

3. Når profilen deres er åpen på skjermen din, trykker du på fanen med tre prikker du kommer over

4. En liste over alternativer vil bli gitt til deg på den nye siden, bla gjennom dem og trykk på Blokker

5. Bekreft handlingen og gå ut av vinduet

Husk å ringe Facebook kunde støtte Norge nummer hvis noen av trinnene ovenfor ikke gir ønsket resultat.


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started